Godt Nytår – Velkommen 2013..

Et nyt år begynder..

Solnedgang ved Vesterhavet d. 13 januar 2013.

Vi forlod det gamle år med nyheden om at Nullah var drægtig – Derfor forventer vi at dette års absolutte højdepunkt kommer i slutningen af januar. Hvalpene som vi troede, vi skulle fornøje os med i 2012 lod vente på sig… Men uha, vi glæder os usigeligt. Vi har ikke haft glæden af et hvalpekuld siden 2009, så det bliver bare SÅ spændende…

I starten af januar, har vi haft den store fornøjelse og glæde at få produceret en lille film med vores Shih Tzu. Vi var ikke et øjeblik i tvivl om at optagelserne skulle foregå ved vores yndlings lufte/legested ved Vesterhavet. Et sted vi tager til så snart det er muligt for os. At have  Shih Tzu, også i fuld pels udelukker ikke et frit hundeliv. Et liv med duftoplevelser og vidde, plads at boltre sig på, grave huller og tage lange vilde løbeture. At vi på optagelses dagen blev beriget med det mest fantastiske vintervejr, betragter vi som en ekstra gave..

Tusinde tak til Nikolai Tuborg, for vores lille fantastiske film – Den lever til fulde op til vores forventninger!

Fotografen og hans medhjælper foreviger solnedgangen ved den Jyske Vestkyst på en kold januar dag.

*

5 januar 2013

Nytårsshow – DKK Kreds 6, Århus

Lotus BIG-3

Happy Noise Kis Twice Miss Lotus – BIR BIG-3

Mekong Jiang Tsedang “Bella” – Bedste Junior.

Dommer: Sue Dykes, England.

Lotus BIR