Allerførst, tak for besøget på vores hjemmeside ! Happy Noise Shih Tzu DKK

Vi har gennem vores liv haft forskellige hunde – Dejlige hunde på hver deres måde og i den tid det var, men da jeg første gang stiftede bekendtskab med en Shih Tzu, var jeg helt solgt. Den mindede SÅ meget om den lille hund, Nikki der fulgte mig hele min barndom, var min første kærlighed og aller bedste ven.

Jeg var dog også klar over at der ville gå en tid inden, der ville flytte én Shih Tzu ind hjemme hos os. Vi havde to dejlige hunde, små børn og var igang med uddannelse… Men vi var enige om at når det blev tid, skulle vi have en Shih Tzu.

Happy Noise Shih Tzu

I 2003, flyttede så den første Shih Tzu ind – Hvilken herlig lille hund! Desværre mistede vi lille Queenie, da hun var 9 måneder. Både vi og vores gamle hund Fie blev fuldstændig stået ud…

Et ½ år senere skulle vi hente vores Kishi og ja, vi troede at vi skulle hente en Shih Tzu – Men kom hjem med to. Vi havde fået muligheden for at Kishi’s kuldsøster Mai-Tai kunne flytte med! Det var virkelig en oplevelse at se disse to små Shih Tzu hvalpe vokse op. De havde rigtig meget glæde af hinanden og alt hvad de foretog sig, foregik nærmest synkront.

Happy Noise Shih Tzu

I 2005 tog vi til Norge og hentede Remi. Han var en erfaren herre på knap 4 år og både Norsk og Svensk Champion. Han er hunden der har givet mig udstillingserfaring og er far til 4 af vores hvalpekuld.

Af disse hvalpe har vi selv beholdt Lotus. Kiku fra Kishi’s første kuld bor hos Jan’s søster og Maggie fra Mai-Tai’s andet kuld bor hos min bror. Derfor har det været muligt for os at udstille 4 af vores eget opdræt og følge dem tæt.

Happy Noise Shih Tzu

Som vores drenge siger – Ja, så er vi gået Shih Tzu amok 🙂

Een Shih Tzu bliver ganske enkelt hurtigt til flere.. Måske specielt hvis man som vi, gerne vil udstille og i ny og næ have et kuld hvalpe. Vi er så priviligerede at vores arbejdstider ligger forskudt af hinanden. Vores hunde er derfor max alene 4 timer om dagen, et par dage i ugen.

Ellers går det meste af fritiden med hundene. Vi går til træning, legestue og svømning. Ligesom der går en del tid med pelspleje – Specielt til de tre der er i fuld pels. Kishi og Mai-Tai har fået en korthårs frisure efter de har fået deres hvalpe og ikke udstilles længere.

Disse dejlige hunde beriger simpelthen vores hverdagsliv i så stor en grad, at vi ikke vil være det foruden. Vi nyder at deltage i forskellige udstillinger og aktiviteter i både ind- og udland – Ja, kører gerne land og rige rundt for at være sammen med vores efterhånden mange hundevenner. Happy Noise Shih Tzu

Det er sjovt at vinde på en udstilling, men ikke det afgørende – Uanset resultatet er det for os, verdens bedste hund vi kom med og tager med hjem igen.

Har du lyst til en uforpligtende Shih Tzu snak, skal du/I være velkommen til at ringe eller sende en mail.

Marianne & Jan