Happy Noise Love To Boogie

26/1-2013 – 22/8-2019

Boogie Aarets baby-3 2014

Boogie er et Nullah barn og en meget speciel Shih Tzu dreng.

Han var aktiv i udstillingsringen til og med hvalpeklassen. Han var en fantastisk udstillingshund, lige indtil det desværre viste sig at den ene sten ikke ikke “satte sig fast” i pungen.. Han er i dag kastreret, så han kan leve i et hus blandt piger. Egentlig skulle han ikke være herhjemme, men det er han så alligevel.

Da Boogie ikke skal udstilles længere, er han klippet i en korthårsfrisure. Der er ingen grund til at han skal have den lange og pelsplejekrævende hårpragt. Boogie er “Far’s hund” og de to fornøjer sig med at træne lydighed. I november 2015 tog de sammen KTH-Bronze. De har planer om at se om de kan gå et niveau op og få sølv i 2016. Desuden vil de gå til Rally – Det bliver spændende at se om de driver dette til noget, eller om det “bare” bliver på hyggeplan.

En Shih Tzu kan meget mere end at være udstillings- eller familie, hygge hund.

Derudover er han bare verdens bedste legeonkel.

Stamtavle Boogie

KTH-Bronce

KTH-Bronze

Boogie 18 uger 01062013 (1)

Boogie 18 uger gammel

Boogie ½ aar

Boogie 6 mdr.

Boogie 2015

Som vi kender ham bedst..

Charmetrolden 5 1/2 år (okt 2018)

Desværre, måtte vi d. 22/8-2019 tage afsked med Boogie.

Det viste sig, efter kort tids sygdom at Boogie havde en tumor i hjernen og der var desværre ingen mulighed for helbredelse. Vi valgte derfor at lade ham sove ind, imens han stadig var i narkosen efter sin scanning hos dyrlægen, på Varde Dyrehospital.

Denne skønne Shih Tzu dreng har virkelig sat et kæmpe poteaftryk i vores hjerter, og det er slemt at sige “på gensyn” til en hund i sin bedste alder.

Verdens sødeste, særeste, sjoveste, og fantastiske “Supermand”

Tak for alt, Boogie – Vi elsker dig.

 Happy Noise Love to Boogie
“Sangen er slut for nu, men melodien spiller videre…”