17-18/10 – 2014, Dortmund

17/10-2014

Bundessieger udstilling, i Dortmund.

40 tilmeldte Shih Tzu.

Bundessieger 2014

Bundessieger 2014

Happy Noise Last Kis Nullah – Excellent, 1 Vinder, CAC Championklasse tæver

Bundessieger 2014

Bundessieger 2014

Bella – Excellent, 4 Vinder åbenklasse tæver

Jeg ville SÅ gerne have haft optagelsen af dommeren, da han gennemgik Bella for aspiranten – Alle hendes kvaliteter blev fremhævet på bedste vis og jeg kan kun være enig med ham. Desværre havde Prinsessen én af de dage hvor hun ikke gad løbe rundt i ringen med de 6 andre… Hun havde jo også netop stået og hørt på, hvor skøn hun var 🙂 Men – men, vinde kan man altså ikke i det tempo, øv! Ikke den rigtige dag du valgte at være doven, Bella!!

 

Dommer:   Günther Ehrenreich, A .

*

18/10-2014

International udstilling

35 tilmeldte Shih Tzu

International udstilling

International udstilling

Happy Noise Kis Twice Miss Lotus – Excellent, 2 Vinder, Res-CAC

International udstilling

International udstilling

Bella – Excellent, 3 Vinder åbenklasse tæver

Dommer: Albert Easdon, GB.

______

Camping

Camping

Dette var så årets sidste tur med campingvognen, for vores vedkommende..

Både vi og vores hunde nyder disse ture. I år var vi så heldige at vi ankom til Dortmund i tørvejr og nåede at få stillet campingvogn og telt op, inden det blev mørkt.

Kl. 4 næste morgen vågnede vi ved regnen der trommede på campingvognens tag! Vi indrømmer at man så når at tænke rigtig mange ting, inden man kommer ud af fjerene. Men nå, der er ikke andet at gøre en at komme op og ud at lufte hunde, hvorefter føntørren må klare resten..

Vi skulle starte i udstillingsringen kl. 9 – Så første tur til Westfalenhallen blev en temmelig våd omgang. Faktisk var vores jakker endnu ikke tørre, da vi gik tilbage til campingvognen kl. 15. Heldigvis var det blevet tørvejr og resten af weekenden fik vi fantastisk vejr. Lørdag var det såmænd helt sommer, med 22 graders varme 🙂

foto4

Ventetid

Tre trætte prinsesser, der heldigvis kan fordrive ventetiden med en lille lur.

Vi er SÅ stolte af vores skønne hunde, der giver os mange fantastiske oplevelser, både i og udenfor udstillingsverdenen.