Bella venter hvalpe…

Det er os en stor glæde at Bella venter sine første hvalpe!

Scanning hos dyrlægen d. 23/4-15

Scanning hos dyrlægen d. 23/4-15

Bella er scannet drægtig hos dyrlægen, torsdag d. 23/4-2015 og vi forventer at hun nedkommer omkring Pinsen (uge 21). Vi glæder os usigeligt – Det er jo allerede 2,5 år siden der sidst var hvalpe herhjemme.

Vi er super glade for, og stolte af at Gitte ville lade os låne Nemo, som far til de kommende hvalpe. Specielt at vi måtte have Nemo boende hos os, i tiden hvor Bella var højløbsk. Nemo har et pragtfuldt temperament og er en rigtig sød og kærlig dreng. At se de to hygge sig og lege med hinanden, var en stor oplevelse for os – Vi er slet ikke i tvivl om at det bliver nogle skønne små.

Det er både Bella’s og Nemo’s første hvalpe.

Bella og Nemo

Bella og Nemo