3/11 – 2016 Lille update herfra..

Da vi overtog vores nye hus d. 1/9, har vi været lidt stille på udstillingsfronten – Men absolut ikke stille på hjemmefronten. Vi er flyttet fra byen og lidt ud på landet. Et ønske vi har haft i flere år, og endelig er det blevet en realitet 🙂

Heldigvis har Dario og Ti Amo lavet opdates til vores nyhedsside, så lidt er der sket på hjemmesiden.

traktortur

Den nye anhænger indvies til stor fornøjelse for hundene (og Jan)..

Siden sidst har Bella kunne fejre sin 5 års fødselsdag og Lotus sin 10 års fødselsdag – Utroligt hvor tiden bare flyver afsted.

Vi håber Lotus’s 5 søstre havde en dejlig 10 års fødselsdag!

D. 20/10 kunne Mai Tai’s første hvalpe også fejre deres 10 års fødselsdag – 2006 var nemlig det år, hvor vi havde fornøjelsen af at Kishi og Mai Tai fik et kuld hvalpe hver, på 6 stk. I alt 12 små Shih Tzu hvalpe. Det var en fantastisk, men også meget travl tid.

Så også et stort tillykke til “First Mai” kuldet, med 10 års fødselsdagen 🙂

Den kommende weekend vil vi være at finde i MCH, Herning – Årets sidste udstilling i DKK. Der udstilles både lørdag og søndag med ikke mindre end 91 og 84 Shih Tzu de to dage. Så der er stor konkurrence. Uanset hvad, glæder vi os til at komme afsted igen, så må vi se om hundene er klar nu vi har “pjattet” et par måneder.

shelter

Bella og Vita, mor og datter. Nullah og Boogie, mor og søn – Lighederne er da vist slående..