17/12-2017 Tak for i år!

Stille og roligt går dagene, inden længe skal vi fejre Julen og det nye år. Traditionen tro sidder vi og hygger os med et tilbageblik på året der næsten er forbi. Et år der har været fyldt med skønne, sjove og dejlige oplevelser med vores hunde, men i år desværre også sorger.

2017 blev året hvor vi måtte tage afsked vores to gamle piger, Kishi og Mai Tai. Desværre er det også en del af livet.. Det ved vi, men for pokker det gør ondt! Heldigvis sidder vi nu tilbage kun med dejlige, varme minder. Vi har elsket dem af hele vores hjerte, og det er blevet gengældt af disse to små skønne væsner. 13 skønne år + nogle måneder, blev det til for begges vedkommende – Kishi har skænket os 15 “Happy Noise” hvalpe, i 3 kuld og Mai Tai 12 hvalpe i 2 kuld. De har fyldt vores liv med SÅ skønne oplevelser og glæder. De har været starten på vores Happy Noise eventyr og vi kan heldigvis stadig “se” dem i de skønne børn og børnebørn der render rundt herhjemme.

Tak for alt Kishi, vi savner din gø-alarm når her er spisetid. Du kunne nemlig klokken og gik der mere end 10 min over tid, så gik din alarm igang! Vi savner din mandfolkesnorken og dit pivedyrsspil specielt til sengetid!

 Tak for alt Mai Tai, vi vil savne dit super milde og altid glade væsen, dine sjove loppehop og din evige tro kærlighed til os alle. Vi taler om dig hvergang vi spiser æggemadder og hvordan du kunne sluge ét æg, i ét synk.

Heldigvis blev 2017 også et glædens år!

Bella nedkom med to pragtfulde hvalpe d. 3/7 – Mimi og James (Bailey). Mimi er blevet boende herhjemme og Bailey er flyttet til en skøn familie i Kolding.

Happy Noise M&M´s Bella Mimi – “Mimsen”

Vores lille Happy Noise M&M´s Bella Mimi, er en herlig lille pige – Hun er en snakkende Shih Tzu som sin farmor Lotus.  Hun er allerede godt igang med sin udstillingskarriere og nåede på sin sidste udstilling i Middelfart, at blive Årets baby – 3. Bedste baby ud af 8 babyer, sådan! Vi venter spændt at se hvad hun kan drive det til i det kommende år.

Happy Noise M&M´s James “Bailey”

Happy Noise M&M´s James “Bailey” havde sin debut i udstillingsringen på samme udstilling og blev 2 bedste han baby, så stolte er vi 🙂 Tusinde tak, til Bailey´s familie for at i ville vise jeres smukke lille dreng.

Best In Show Avlsklasse – Bella og børn

På samme udstilling stillede vi for første gang nogensinde en  avlsklasse – Bella og hendes 4 skønne børn blev bedste avlsklasse i racen – Best In Show avlsklasse og endte op med at blive Årets Avlsklasse – 2 i Klubben for Små Selskabshunde 2017.

En stor tak herfra til “Team Happy Noise” – Vi er MEGET STOLTE af os allesammen 🙂

Årets avlsklasse – 2, Klubben for Små Selskabshunde 2017

For første, eneste og sidste gang blev Happy Noise Kis Twice Miss Lotus udstillet i Middelfart i år – Ene og alene fordi jeg ville opleve hende i veteranklassen med sin søn Charlie. Hun slutter nu et langt udstillings liv og går på pension. Det har været en fantastisk tid. Lotus har opnået rigtig mange flotte resultater og titler i tidens løb, i både ind og udland. Jeg er SÅ stolt af min smukke pige og det er også lidt vemodigt. Heldigvis er der meget andet end udstilling for os, og hun vil altid være med os alligevel.

Charlie og Lotus

Happy Noise Felix “Charlie” blev BIM Veteran og fik sit første veteran CAC på sin første udstilling i veteranklassen. Skønne, smukke dreng og SÅ velfortjent!

Charlie med sine skøre “mødre”

Udstillingsåret for os i år, har været Happy Noise Last Kis Nullah´s  – Hun rykkede op i veteranklassen i juni måned og startede med at samle sine veteran CAC. Hun er derfor i år blevet KLBVCH (Klubveteran), H.C. Andersen Veteran Vinder, Veteran Toy Winner 2017 og startet med at samle sine veteran CAC i Tyskland. Samlet er hun blevet Årets Veteran – 3 i Danmark.

Nullah – H.C Andersen Veteran Vinder 2017

På samme udstilling blev Happy Noise M&M´s Dario Dansk Champion, da han blev BIM H.C Andersen Vinder 2017, og snuppede sit sidste CAC.  Dette udløste hans svenske CAC, så han samtidig med blev Svensk Champion!

Dario DANSK CHAMPION og H.C Andersen Vinder 2017 – Nullah (hans farmor) H.C Andersen Veteran Vinder 2017

Lillebror Happy Noise Ti Amo blev 2. bedste han med CAC-reserve. Ti Amo har også haft et flot år, hvor han flere gange har været “lige ved og næsten” – Jeg krydser fingre for at næste år bliver Ti Amo´s år. Han er en meget smuk dreng, Jytte.

Ti Amo

I september måned afholdte vi “Hvalpetræf”, et arrangement vi vil forsøge at afholde en gang om året i fremtiden. Nu har vi endelig fået pladsen og dermed muligheden for at kunne det. I år var vi ikke heldige med vejret. Det pjaskregnede fra start til slut, men heldigvis kunne vi jo så bare være indendørs. En rigtig dejlig og hyggelig dag – Tusinde tak, til jer der havde tid og mulighed for at deltage. Vi håber og ønsker det bliver en tradition for os at kunne mødes med alle vores Happy Noise hunde og have en hyggelig dag sammen.

Hvalpetræf

Happy Noise La Vita é Bella har udstillet et par gange i år med fine resultater. Men årets højdepunkt for hende blev på den store internationale udstilling i Dortmund, hvor hun blev bedste tæve “Herbst Sieger 2017” og BIM. Hun er med dette resultat startet på sit championat i Tyskland (og sit internationale championat).

Vita “Herbst Sieger 2017” og BIM i Tyskland

På samme udstilling deltog Bella og fik sit sidste VDH CAC – Hun ansøger nu om sit DEVDHCH championat som hun opfylder betingelserne for. Så flot, kun 14 uger efter hun er nedkommet med sit 2 hvalpekuld!

Bella VDHCAC – Ny DEVDHCH

Når man ser tilbage på et helt år ender det med en hel masse herlige højdepunkter og oplevelser.

Årets største i 2017 var da Marianne inviterede til at tage med hende og Dario til Verdens største udstilling, Crufts i Birmingham, UK. Dario kvalificerede sig i Dortmund da han blev Bundesjugendsieger i 2016. En fantastisk tur og oplevelse at se vores lille smukke dreng på de grønne tæpper i England – Han vandt ikke sin klasse eller hele udstillingen, men for pokker – Han deltog!! Og de var SÅ flotte at se på. Han er den første Happy Noise hund der udstilles på Crufts, men forhåbentlig ikke den sidste. TUSINDE TAK til Marianne og Dario for denne fantastiske tur og oplevelse – Smukke og seje var i, og i vil altid være mine vindere af denne udstilling. En oplevelse jeg aldrig vil glemme og mindes med glæde!

Dario på bordet for dommeren

Smukke dreng på Crufts 2017.

Det har været et fantastisk hunde år og vi sidder her med stort smil på. Dette fordi vi glæder os til Jul, men ikke mindst fordi vi for kort tid siden fik Happy Noise Bella Gioia scannet og kan slutte af med at offentliggøre at her ventes hvalpe omkring d. 7 januar 2018!! Gioia har altid været været meget forelsket i Konrad og er nu i lykkelige omstændigheder.

Gioia venter hvalpe

Slutteligt, vil vi gerne takke alle vores hundevenner, konkurrenter, hvalpekøbere m.m for at være medvirkende til at give os et oplevelsesrigt år – Vi glæder os til det kommende år, med forhåbentlig rigtig mange nye, sjove oplevelser og begivenheder med vores skønne små. Og ikke mindst meget, meget snart Gioia og Konrad babyer!

Vi ønsker hermed alle en rigtig glædelig Jul samt et ønske om et fantastisk år 2018.

Marianne & Jan