20/12-2018 Tak for i år!

Endnu engang sidder vi og gennemgår det snart forgangne år, og med stolthed kan vi sige at år 2018 har været ganske fantastisk… Vores hunde har virkelig formået at opnå helt fantastiske resultater i år!

Det kan være svært at huske alle udstillinger og meritter, samt skelne den ene udstilling fra den anden. Dog er der visse udstillinger der sætter dybere spor end andre og næsten alle vores hunde har været på banen i et eller andet omfang. Men i år er det primært Charlie, Mimi, Vita, Ti Amo og Nullah der har givet den gas.

Charlie og Lotus på udstillingen i Dortmund 2018. Mor og søn, nærmest et spejlbillede af hinanden.

Lotus har nydt sit år som pensionist – Hun er ved at være en gammel pige, der sover rigtig meget og alderen er desværre begyndt at sætte sine spor. Dagens højdepunkt er, for hende spisetiderne – Hun elsker mad og kan fortælle os at det er nu, det er spisetid.

Årets højdepunkt, udstillingsmæssigt har uden tvivl været Verdens udstillingen (WDS), i Amsterdam. Med her var Charlie, Mimi og Sally. Charlie var den af vores hunde der virkelig gav den gas. Han vandt alle 3 udstillinger og blev Verdens Veteran Vinder 2018, Benelux Veteran Vinder og Hollandsk Veteran Champion –  Han var virkelig i sit es og tog WVW titlen som sin morfar, Remi gjorde i 2010. Fantastisk at opleve det endnu engang!

Charlie, Marianne og dommeren da han blev overdraget titlen.

Charlie er desuden blevet både Dansk og Tysk Veteran Champion i år, ialt 10 titler er det blevet til.. – Tænk, vores “lille fis” der først er startet sin udstillings karriere for få år siden!

STOR TAK til Marianne for det flotte arbejde – Det er SÅ velfortjent.

Sally

Sally, mindste “barnet” herhjemme stillede op i hvalpeklassen til Verdensudstillingen og blev en flot nr. 2. Egentlig var hun kun med som legekammerat til Mimi, og deltog nok mere i udstillingen fordi hun kunne, end fordi hun skulle. Flot Sally!

Charlie og Mimi dagen hvor Mimi opnåede sin Tyske junior championat.

Charlie´s datter, Mimi som bor herhjemme har også opnået meget flotte resultater i år. Hun har opnået 6 juniortitler, på trods af at hun har stået nr 2 på rigtig mange af de store titeludstillinger. Hun gør det rigtig flot og vi er meget stolte af hende. Hun er den kærligste og gladeste lille Shih Tzu pige at alt med hende, er en kæmpe fornøjelse.

Vita

Vita har også gjort det flot i år – Hun er blevet Dansk og Tysk Champion, ToyWinner 2018 samt Bundessieger 2018 på den store udstilling i Dortmund, i efteråret. Så hun er nu klar til at stille i championklasserne i 2019 🙂 Eller måske hun skal have en pause fra udstillingerne og være mor til et kuld hvalpe? Lad os se hvad fremtiden bringer.. Dog fylder hun 4 år til maj, så det er vist på tide, hvis det skal være?

Gioia

Vita´s søster, Gioia (og Sally´s mor) fik sit første kuld hvalpe i januar 2018 og er her sidst på året kommet igang igen på udstillingerne. Hun fik i Leipzig, på German Winner udstillingen sit første CAC og er nu igang til det tyske championat. Hun kommer stille og roligt i pels igen, så lad os se hvad hun kan drive det til. Et kuld hvalpe tager meget energi, men hun virker “fit for fight” igen.

Babyerne, Bertram, Sally, Bruno og Tilde

Som tidligere nævnt, fik Gioia hvalpe i januar 2018. Fire smukke hvalpe, 2 piger og 2 drenge. Sally bor herhjemme, Bertram som familiens guldklump i Esbjerg, Tilde og Bruno bor begge på Sjælland. Bruno har “flirtet” lidt med udstillingerne med fine resultater, så måske? Hvem ved? Dog er det ikke det vigtigste for os – Vigtigst er et langt godt hundeliv, fyldt med kærlighed.

Nullah

Vores veteran, Nullah har haft et lidt stille år på udstillingsfronten, dog blev hun sidst på året Bundes Veteran Sieger 2018. Hun har gjort det fantastisk og er den af vores hunde der har taget alle 3 Bundessiegertitlerne. I 2010 blev hun junior Bundessieger, i 2015 blev hun Bundessieger og nu i år Bundes Veteran Sieger – Det kan man da vist godt kalde et hattrick! Hun er endvidere blevet Tysk Veteran Champion, Annual Trophy Veteran Sieger 2018 og German Veteran Vinder 2018. Sådan Nullah – Hun kan jo godt endnu 🙂 Med BundesVeteransieger udstillingen har hun ligeledes kvalificeret sig til Crufts 2019!! Nåh ja, det har både Charlie og Vita også… Måske vi bliver at se i Birmingham i 2019, til verdens størtse udstilling  🙂 🙂 🙂

Ti Amo

På udstillingerne i foråret, i Otterup blev Ti Amo henholdsvis BIR og BIM. Derved fik han 2 danske CAC og mangler så kun det sidste… Han stod sammen med Vita som ToyWinner 2018, på udstillingen i oktober i Næstved – Kom så Ti Amo.. Det er ligeved og næsten og mon ikke det lykkes at få det sidste CAC i 2019?? Tillykke Jytte – Vi krydser vores fingre 🙂

Dario

Dario er stort set ikke udstillet i år – Dog blev han udstillet i Hedensted hvor han fik det sidste klub CAC og er dermed blevet KLBCH.

Avlsklasse 2018

I årets løb har vi stillet et par avlsklasser med Bella og hendes børn. Vi har været Best In Show avlsklasse og da vi på årets sidste udstilling blev BIS Avlsklasse opnåede vi at blive Årets mest vindende avlsklasse – 2. Derudover endte vi op som årets mest vindende opdrætsklasse – 3 i Klubben for Små Selskabshunde.

Det har været et fantastisk år 🙂

Boogie

Ja, og så er der jo lige ham her – Vores allesammens Boogie.. Han er pigernes allerbedste legekammerat, specielt Sally fornøjer sig med hans skønne væsen. Han slår altid sin store kærlighed på den yngste herhjemme og der bliver bøvlet til den store guldmedalje. Boogie er verdens allerbedste legeonkel og vores personlige varmedunk 🙂

Slutteligt, vil vi gerne takke alle vores hundevenner, konkurrenter, hvalpekøbere m.m for at være medvirkende til at give os et oplevelsesrigt år – Vi glæder os til det kommende år, med forhåbentlig rigtig mange nye, sjove oplevelser og begivenheder med vores skønne små.

Vi ønsker hermed alle en rigtig glædelig Jul samt et ønske om et fantastisk år 2019.

Marianne & Jan