30/5-2021 Klubben for Små Selskabshunde, Årslev

Stella

For første gang siden 2019, er vi på udstililing i KSS – En dag vi virkelig havde set frem til.

Stella fik excellent og en super flot dommerkritik, men var absolut ikke glad for at deltage 🙁

Da vi skulle stille op for dommeren i teltet, kunne jeg mærke at dette ville ikke blive en god dag. Hun blev først “bange” for ringsekretæren og efterfølgende for dommeren… Min stakkels søde lille pige – resten er ikke værd at skrive om og er lige til at hyle over.

Hun er SÅ fin en lille pige, med eksteriøret i orden – Men det nytter ikke når man har en ubehagelig oplevelse siddende i kroppen. Desværre bliver det en større opgave, men vi giver ikke op. Hun kommer igen, men ærgerligt at én enkelt uheldig oplevelse, i et sårbart sekund kan forvandle en lille glad pige til en bange lille pige. Ikke det rigtige billede af denne fantastiske lille hund og heldigvis er det “kun” i udstillingsringen.

Dommer: Anette Bystrup, DK