Farvel 2021 og velkommen 2022!

 

Det forgangne år, har været et lidt stille år på udstillingsfronten – Vi har ikke været afsted alt det vi gerne ville, men sådan blev det. Der gik rigtig lang tid, inden vi kom igang med at deltage i udstillinger pga. corona aflysninger.

“High Five” – 8 uger

 

Heldigvis fik Gioia et kuld hvalpe i marts 2021.  “Happy Noise High Five kuldet” – Alba, Emma, Tinka, Romeo, Willi og Lui.
6 super skønne hvalpe, 3 piger og 3 drenge. Så kan det ikke være mere perfekt.
Og som altid en KÆMPE oplevelse og super dejlig tid.
Vi elsker denne herlige tid og et forårs kuld kan man jo lige holde til 🙂
6 måneder efter Gioia fødte sine hvalpe, var hun med på tøsetur, til Slovakiet hvor hun gjorde sit Slovakiske championat færdigt. Tror virkelig hun nød at være afsted og være den der var midtpunkt.

Gioia, Stella og Pelle i Slovakiet 2021

Stella startede sin udstillingsdebut sidst i april, med at få den største forskrækkelse, i et sårbart sekund på skuet i Brørup. Desværre skulle dette komme til at sidde i kroppen på hende resten af året.

Dog har hun åbnet sine championater i Tyskland og Slovakiet. Så vi arbejder videre og håber hun glemmer den grimme oplevelse. Hun er set med vores øjne ganske fantastisk, og er ganske glimrende til at ordne have, og underholde vores gæster – Vi skal nok nå “det hele”…

Vita BOB CACIB Crufts og NY international champion

I juni blev Vita, BOB CACIB og kvalificeret til Crufts 2022 på DKK udstillingen i Vejen.
Med dette CACIB er hun nu International champion.

Mimi & Bella (2021)

Mimi er i år blevet German Winner-21, og har lukket sine tyske championater ved første mulighed efter tidsfristen.

Så nu er hun DEVDHCH og DECH.

Bella er også blevet “luftet” en enkelt gang i år og har snuppet titlen Bundes Veteranen Sieger-21 og lukket sine tyske veteran championater DEVDHVCH DEVCH ISTCVCH. Hun er nu 10 år gammel.
Banditten Sally, har ikke lavet en sk… i år på udstillingsfronten MEN hun har deltaget i forskellige træningsforløb, bla. et forløb med kropskontrol og balance, mest af alt for at gøre mig klogere og fordi hun elsker opgaver.
Og ellers gør hun det en Shih Tzu er aller bedst til, nemlig at være verdens bedste lille lykkebringer, min skygge og personlige varmedunk 🙂
Nullah nyder sit pensionist liv, nu med kort hår og er allerede 12 år gammel. Tiden går ALT for stærkt!!

Tur ved diget sommer 21

Det var hundene herhjemme hos os.

Dog vil jeg lige prale af Vita´s søn Pelle, der har givet den lidt gas, specielt i udlandet.

Smukke – smukke dreng, og tak til hans ejer Marianne for jeres flotte resultater.

Det er en fornøjelse at være sammen med jer eller sidde hjemme at vente på de fede resultater tikker ind.. Det er næsten ligeså spændende som at være med på tur 🙂

Pelle

Også Dario og Ti Amo har været afsted.

Sådan drenge!!!

Dario

Ti Amo

Tak fordi i gider udstille mine drenge.

Og specielt til Dario. STORT TILLYKKE med dine 4 skønne små på Færøerne. De ser dejlige ud og vi håber de bringer lykke.

Dario´s babyer

Det var farvel til 2021.

I øjeblikket lægges der lidt udstillingsplaner – Vi håber at kunne komme lidt mere rundt, som vi elsker her i det nye år.

Vi krydser fingre for at det lykkes og at 2022 bliver det år hvor den forbandede virus ikke lammer vores liv eller færden.

 Vi savner vores skønne ture rundt i Europa oplevelser, vores udstillingsvenner og normale liv.

Vi håber også 2022 bliver beriget med nogle Happy Noise babies..

Slutteligt sender vi en speciel tanke til vores hvalpekøbere, nye som “gamle” –  Vi er jer dybt taknemmelige for at i elsker og passer “vores hvalpe” så flot. Vi elsker jeres løbende hilsner, billeder, pasning og besøg

 TUSIND TAK for hver og en.

Tak til vores hundevenner, konkurrenter og hvalpekøbere m.m for at være medvirkende til at give os et oplevelsesrigt år – Vi glæder os til det kommende år, med forhåbentlig rigtig mange nye, sjove oplevelser og begivenheder med vores skønne små.

Vi ønsker hermed alle et fantastisk år 2022 – Vi ses derude..

Marianne, Jan & “de 7 små dværge”

Stella, Gioia, Mimi, Vita, Sally, Nullah og Bella