12-13/8-2023 CAC Show Neustadt An der Aisch, Tyskland

Rosethøsten

BOB: Niek Dalai Shih-Tzu – BOS Tiger (th)

12/8-2023

Happy Noise M&M´s Tiger Lily – BOS BOB-junior BIS3 Junior CACJ

Sådan Tiger og Jan!! Vi kan nu ansøge om det tyske junior championat.

Happy Noise Bella Gioia – BOB Veteran VCAC BIS2 Veteran

Dommer: O. Vondrous (CZ)

Gioia BIS2 Veteran

13/8-2023

Begge piger blev placeret som nr. 2 i deres klasser ved dommer Herbert Heim (D). Men en skøn udstilling i det syd tyske med campingvognen og alle hundene. Det var en meget varm tur, fredag og lørdag med 29 graders varme. Lørdag sidst på eftermiddagen en kæmpe tordenskylle og derefter lidt lavere temperatur. Lige hvad vi trængte til. At vi så lige fik nogle kæmpe vandpytter i forteltet, er en helt anden historie!! Hahahaa, men det gik jo det hele alligevel!

Vores plads.