29/4 Zadar, Kroatien 2014

Lotus i Kroatien 2014

Endelig blev det tid til vores tidlige sommerferie. Vi har glædet os til denne tur, siden vi tog herfra sidste år.

Der er ikke noget mere fantastisk end en tidlig forsmag på sommer efter en lang og våd vinter i det danske…

Igen i år, bliver det Lotus og Bella der skal udstilles de dage vi skal det. Nullah er igen med “bare” på ferie, da hendes pels ikke er i showkondition og måske det også vil være lidt skørt at stille disse to søstre som konkurrenter i championklassen!

Havet her, er næsten lige så fantastisk som derhjemme...

Vi nyder alle, det dejlige vejr… Dog må vi indrømme at det i år er lidt blandet… Vi kørte hjemmefra i det skønneste sommervejr, som varede hele vejen ned igennem Tyskland, Østrig og Slovenien. Da vi kørte ind i Kroatien startede bygevejret!! Og ved ankomst til Zadar blev vi budt velkommen af en ordentlig tordenbyge…

Vejret har dog siden “artet” sig og vi ER blevet lettere stegt. – Desværre loves der i skrivende stund regnvejr hele den kommende weekend, hvor vi skal udstille. Men nu må vi se hvor galt det går og om det overhovedet bliver til noget.

Summasumarum…

Vi og de tre prinsesser hygger os, nyder livet, får gået mange, lange ture og badet…Tror Bella og Lotus syntes det er ved at være vel rigeligt. Og ja Nullah, hun holder ferie og er møgbeskidt!

Godt at have vognen med når de små korte ben bliver trætte...