9 December 2014 – Tak for i år!

2014-1

Så nærmer sig Julen og et snarlig Nytår..

Vi har været på årets sidste udstilling, og vil nu holde en lang udstillings fri periode.

Det har igen været et herligt år, med mange fantastiske oplevelser med vores skønne små.

3/5-2014 CACIB Zadar, Kroatien - Lotus, bedst i racen. Ny Kroatisk Champion.

3/5-2014 CACIB Zadar, Kroatien – Lotus, bedst i racen. Ny Kroatisk Champion.

Årets højdepunkt, var da Lotus på vores tur til Kroatien tog de 4 CAC der skal til for at kunne opnå titlen til Kroatisk Champion.

Da hun sidst i oktober fyldte 8 år, rykker hun nu ind i Veteranklassen og hun har nu udstillet som veteran 3 gange.  Det er blevet til 1 x BIM Veteran i DK og 1 x BIR Veteran i Tyskland. Vi glæder os til at udstille hende videre frem og se om vi kan opnå nogle veteranchampionater rundt omkring..

*

Nullah

Nullah

Nullah, er efter en lang barselsorlov tilbage i udstillingsringen igen. Hun startede igen på sommerudstillingen i Vejen, med at blive bedste tæve og har siden opnået titlen Klub-Champion. Hun er udstillet 5 gange i 2014.

*

Bella

Bella

Bella fik på årets sidste udstilling, det sidste tyske CAC og vi kan nu ansøge om at hun får titlen DECH – Denne titel udløser samtidig hendes danske championat og hun er hermed også DKCH.

*

Boogie

Boogie

Det var med et hjerte der bristede, at vi besluttede at vores skønne lille “Prins Charming” Happy Noise Love To Boogie skulle flytte hjemmefra. Det har været rigtig hårdt at tage afsked med ham, selvom han nu trives hos sin nye bror Bamse, Susanne og Erik i Grenå. Vi glæder os usigeligt til vi i 2015 skal kramme ham igen og tusind – tusind tak, til hans nye familie for de mange billeder og film I har sendt til os det sidste ½ år – Vi er slet ikke i tvivl om at han har det godt og lever et herligt hundeliv med masser af oplevelser.

Charlie

Charlie

Og så kom Charlie i udstillingsringen!

Efter 3½ år som korthåret familie-hyggehund. Det har været helt fantastisk for os at følge med i. Marianne der ejer Charlie, har virkelig lagt et kæmpe arbejde i denne “Lille-Fis” – Charlie er ligeså speciel og uforudsigelig som hans mor Lotus, at vi ved det har været hårdt (men også sjovt) arbejde. Vi er stolte af resultatet og glæder os til forsat at følge med på sidelinjen.

*

Endvidere er der udstillet to af Nullah’s afkom et par gange i 2014 – Fantastisk. Det er sjovt for os at følge med i og det glæder os hver gang.

Dog er udstilling, blot én ting – Vi nyder lige så meget alle de dejlige billeder, besøg og fortællinger fra hvalpekøbere, der kommer løbende året igennem. En Shih Tzu er nemlig ikke blot en udstillingshund, men et højt skattet familiemedlem! Hvilket for os betyder allermest.

*

Hele banden Dec. 2014

Hele banden Dec. 2014

Kishi og Mai Tai (forrest), kan 2. Juledag fejre deres 11 års fødselsdag. De er “still going strong” omend man selvfølgelig godt kan mærke på dem, at alderen trykker lidt. Men det kan vi vel alle..

glaedelig jul

Vi vil gerne takke alle vores hundevenner, konkurrenter, hvalpekøbere m.m for at være medvirkende til at give os et oplevelsesrigt år – Vi glæder os til det kommende 2015, med forhåbentlig rigtig mange nye, sjove oplevelser og begivenheder.

Vi ønsker hermed alle en rigtig glædelig Jul samt et ønske om et fantastisk år 2015.

Marianne & Jan

julekort