19 December 2016 – Tak for i år!

Nu nærmer Julen sig med hastige skridt, og året er snart forbi..

Med et lille tilbageblik kan vi konstatere, at vi igen har haft et fantastisk år.

Vi har på trods af et lidt stille udstillingsår, formået at opnå flotte resultater 🙂

Vores personlige højdepunkt, som opdrætter var på årets første udstilling i DKK.

At se alle 6 Bella & Nemo babes sammen i Fredericia var fantastisk. De 5 af dem deltog i udstillingen med flotte resultater. Alle så smukke og velplejede.

Tusinde tak, til vores fantastiske hvalpekøbere – Vi er meget taknemmelig.

Og ikke mindst en stor tak til Gitte, som ejer hvalpenes far, Nemo “Happy Noise Twinkle Little Star” – For at gøre det muligt at “lave” disse 6 fantastiske små.

KLBJCH VDHJCH DEJCH VDHBJS-2016 Happy Noise M&M’s Dario

Man kan vist roligt sige at af hele Happy Noise flokken, er det Dario som har “kørt med klatten” i 2016!

Han er udstillet rigtig meget i år, og har opnået super flotte resultater og flere titler allerede.

Han er en fantastisk Shih Tzu dreng, og vi er stolte af hans og hans ejer Marianne’s samarbejde – Sådanne resultater kommer ikke bare ud af ingenting. Der ligger mange timers pelspleje og træning bag, og det er bare SÅ skønt når det hele lykkes..

Tak Marianne.

Bedst i racen på Bornholm!

🙂

Happy Noise Bella Gioia

Lillesøster, Bella Gioia har været udstillet en smule indtil august, hvor hun pludselig stod som bedste junior tæve ud af 8 junior tæver. Den havde vi ikke lige set komme, da vi selv syntes hun er lidt tynd og langbenet, men men… Hun skal lige have lidt tid til at vokse rigtig sammen, syntes vi. Men dommeren syntes hun var fantastisk, hvilket vi bestemt ikke klager over (og egentlig er vi jo også ganske enig med dommeren).

Hun vender pludseligt tilbage i udstillingsringen.

Happy Noise Ti Amo

Ti Amo har deltaget i de fleste udstillinger i Danmark i år, med flotte resultater.

Vi er rigtig stolte af ham og hans mor, Jytte – Deres samarbejde er super flot og han er en meget smuk, velplejet Shih Tzu dreng.

Tak Jytte.

Happy Noise Vero Am

Amico blev bedste hanhvalp på DKK udstillingen i februar. Den sidste udstilling for hvalpene i hvalpeklassen.

Efterfølgende har Amico fået et nyt hjem og lever et fantastisk hundeliv, hos sin nye familie på Sjælland. Så han vil ikke være at se i udstillingsringen i fremtiden, men derimod leve det fede hundeliv som kælepot og lykkebringer hos familien.

DKJV 2016 Happy Noise La Vita é Bella

Vita blev på en af sine første udstillinger i hvalpeklasse, hvor hun deltog i BIS konkurrencen forskrækket af en anden hund. Dette har gjort at hun ikke føler sig fri i ringen når vi udstiller. Vi arbejder stille og roligt på at glemme denne trælse episode – Derfor var vores glæde stor, da hun på udstillingen i Herning endelig gav den gas, som den fantastiske lille hundepige hun er.  Dette resulterede i at hun vandt klassen af Juniortæver og dermed blev Dansk Junior Vinder 2016.

Farmand Nemo og Happy Noise Casanova

Casanova deltog på udstillingen i Fredericia med flot resultat og fin dommerkritik. Han er efterfølgende blevet klippet i en sød korthårsfrisure, men nåede inden da at blive bedste Junior han på et Skue i Holstebro – Farmand Nemo, blev iøvrigt bedste åbenklasse han.

Nemo og Casanova, lever det fede hundeliv med kort hår hos deres familie og vil ikke umiddelbart blive fremvist i en udstillingsring.

INTCH DKCH VDHCH DECH HRCH Happy Noise Kis Twice Miss Lotus

Vores skønne veteran, Lotus er ikke udstillet andet en 3 gange i år. Og alligevel har hun formået at vinde to nye titler: VDH Europa Sieger Veteran 2016 og German Winner Veteran 2016.

Hun er vores stolthed og skønne, skøre Shih Tzu pige. Den første af eget opdræt som er blevet boende hjemme.

Happy Noise Felix – “Charlie”

På årets sidste udstilling kom Charlie i udstillingsringen igen, med super flot resultat! Vi håber at komme til at se mere til ham i ringen i 2017 – Han er set med vores øjne fantastisk og på alle måder en tro kopi af hans mor Lotus.

_

Nullah og Bella har været fremvist i udstillingsringen i Danmark og Tyskland, enkelte gange i år. Begge med fine resultater.

Kishi og Mai Tai, husets alderspræsidenter fylder 13 år, 2.juledag og lever stadig livet omend det indimellem foregår lidt i slowmotion..

Boogie skulle have taget sølv i kørekort til hund i år og have deltaget i Rally lydighed – Sådan gik det ikke, for da træningen startede op skulle vi flytte   🙂

Vores nye hjem

Vores drøm igennem mange år, er i år gået i opfyldelse.

Vi er flyttet fra byen og ud på landet. Det er SÅ fantastisk og vi nyder hvert sekund. Hundene har det ligeså og vi er alle faldet super godt til.

Derfor har vi ikke været så udstillingsflittige som vanlig, da dette er blevet lidt nedprioteret. Sådan har det været i 2016 og måske det også bliver det i 2017. Det må vi se – udstillingslanerne er endnu ikke lagt.

Dog håber vi at vi til næste år vil få Nullah’s 2 og sidste kuld hvalpe – Vi håber sådan det lykkes.

Slutteligt, vil vi gerne takke alle vores hundevenner, konkurrenter, hvalpekøbere m.m for at være medvirkende til at give os et oplevelsesrigt år – Vi glæder os til det kommende år, med forhåbentlig rigtig mange nye, sjove oplevelser og begivenheder med vores skønne små.

Vi ønsker hermed alle en rigtig glædelig Jul samt et ønske om et fantastisk år 2017.

Marianne & Jan